Velvære Ernæring og ernæringsvejledning for Sundhed og velvære

Der er mange elementer, der føjer til vores generelle velbefindende og velfærd:

Spise regime og Ernæring

Sliced Oranges Kiwi Melon Blueberry and Dragonfruit on White Ceramic PlatterDu er utvivlsomt, hvad du spiser. Opstilling af en sund justerede spise rutine er ikke om at fjerne visse sustenances, i sandhed dette kan være forfærdeligt for dit velbefindende som faldende eller udslette bestemte næring kan betyde, at du ikke får en passende foranstaltning af kosttilskud. En sund foranstaltning af hver af de fem ernæring typer; brød havre og kartofler, fødevarer dyrket fra jorden, afløb og mejeriprodukter, kød, fisk og valg og fedt og sukker indebærer, at du får den passende foranstaltning af stivelse, proteiner, fedtstoffer og vitaminer og mineraler, din krop har brug for at styrke homeostase eller ideal bearbejdning af din hjerne og krop sundhed og velvære.

Træning

Udvidelse af mål for praksis, du gør, er ikke bare nyttigt for dit hjerte og generelle fysiske velbefindende endnu din hjerne og entusiastiske velstand så godt. Det er ordineret, at vi forventer at gøre 30 minutters praksis om dagen i fem dage i ugen. Dette burde være praksis, hvor pulsen er udvidet, praksis, for eksempel, livlig gåture, løb / løb, cykling, yoga, svømning, slagfast motion, tennis eller squash.

Way of life Faktorer

Din livsstil påvirker din generelle velstand. Arbejde for at ophøre med at ryge, og mindske spiritus optagelse. Jorden du er omfattet af, personer, du samarbejder med, film og TV, du ser for eksempel er desuden livsstil variabler til at overveje.

Center / Self overbevisninger

Center-og selvstændige overbevisninger er de ting, du anser dig selv, andre og dine omgivelser. På off chance for, at du investerer en betydelig grad af energi at tænke modsat, vil dine møder afspejle. Forsøg på at være mere positivt om dig selv og folk omkring dig vil trække i mere konstruktive møder i dit liv.

Strække

Forstå, at de ydre elementer ikke selv gøre os fokuseret på; det er den måde, vi reagerer på de eksterne elementer, der gør os til at føle skubbet. Faktisk kan en tilsyneladende rystende forhold for en person virkelig anspore en anden.

Stress kan identificeres med hele udstilling af variabler herunder arbejde / kald, tilslutninger, separat, flytter hjem, træthed, modløshed, lavt self hensyn / sikkerhed at give nogle eksempler.

På off chance for, at vi ikke løse stress, korte og lange distancer bivirkninger begynde at vise, og vi kan opleve de skadelige virkninger af talrige lidenskabelig og fysisk problem.

At overveje dit eget liv omstændighed, og hvordan du kan forbedre din egen trivsel og velstand eksperimentere med denne kortfattede “Sundhed Wheel ‘arbejde ud.

active, athletic, balanceTegn en cirkel og hul i 8 afsnit, som om du skære lidt af kagen. Navngiv hvert afsnit vedrørende en aspekter af dit liv, som tager efter: stress, slanke / næring, træne, uheldige tilbøjeligheder, tid administration, arbejde / kald, familie / sjov / morskab / interesser og center / selvstændige overbevisning. I tilfælde af at du føler, at der er områder, som ikke er talt til du kan erstatte eller ændre fragmenter. Disse er de mest kendte og kan være en udmærket sted at begynde.

I øjeblikket trækker ligeledes spredte flade linjer gennem delen giver det 10 stykker.

Som du tager en gase på din Wellness Wheel overveje brikkerne inde hver portion tale med en område din generelle velstand og Bedøm det fra 1 til 10. 1 er elendig og 10 er utroligt.

For eksempel, på off chance for, at du mener, at din kost regime og næring er dårlig, så kan du bedømme dette som 2.

Væsentlige skygge i ét stykke for hver sektion, indtil du er færdig med hjulet. Der er ingen sæt i sten svar; det handler om din egen individuelle liv omstændighed og velstand.

Et par fokuserer at bemærke; skal du slutte dette som dit liv forbliver lige nu, ikke som det plejede at være, eller hvordan du synes, det burde være. For at få ægte resultater, du bør være ligetil med dig selv!

velvære Wheel

Din færdige velvære hjul vil fremhæve de dele af dit liv, du har mest brug for at tage et skud på.

Pick kun en rækkevidde fra hjulet kan du begynde med. Dette vil være et område, der er vurderet mest reduceres. På off chance for, at der er et par, du har vurderet lavt derefter vælge den, du føler er mest kritiske for dig nu, den ene, der resounds mest med dig.

 

Picking kun én aspekter af dit liv til chip væk på betyder, at du sandsynligvis påvirke forandringer, end hvis du eller anden måde lykkedes at hente mindst to. Derudover på off chance for at du påvirke positiv forandring i et interval dette vil have en dunk på virkning og effekt eftertrykkeligt på forskellige dele af dit liv. Det vil give dig vished for at løse forskellige zoner, du måske ønsker at udrulle forbedringer i.

 

Lav en garanti til dig selv nu, at du vil rulle ud forbedringer omkring der kan forbedre din generelle trivsel og velstand. Sæt en rimelig forventning om, hvad du skal udrette. For eksempel i tilfælde af at du

Save